Skip to main content

Thuiswaken

Wil jij graag in je eigen vertrouwde omgeving blijven in de laatste periode van je leven. Maar valt de zorg bij jouw naasten en mantelzorgers erg zwaar?

De vrijwilligers van de Brug kunnen het thuiswaken zowel overdag als in de nacht bieden en zijn goed opgeleid voor hun taak. Wij maken ruimte voor jou en voor jouw wensen en behoeften. Onze zorg is dan ook maatwerk.

Medische en/ of verpleegkundige zorg kunnen wij niet leveren, wel alle zorg die jouw naasten en mantelzorgers je nu bieden.

Je naasten kunnen hierdoor even op adem komen of aandacht besteden aan andere dingen.

Je moet in de gemeente Druten, West Maas en Waal of Beuningen wonen.

Werken in een team met passie,
betrokkenheid en een vleugje humor!

Anthony de Krijger

Als vrijwilliger bij de Brug heb ik mijn favoriete bezigheden om kunnen zetten in ondersteuning achter de schermen. Mijn betrokkenheid stelt mij in staat om met anderen samen te werken aan bv het perfectioneren van teksten, vormgeven van lay-outs, wijds denken en het zetten van de puntjes op de i. Het is mijn overtuiging dat deze kleine details een groot verschil maken in de beleving en ontmoeting met gasten en hun familie/vrienden als met collega’s. Op deze manier kan en mag ik hen allemaal ondersteunen. Ik vind het zo fijn dat ik dit mag doen.

Jannie van den Brink

Het is dankbaar en zinvol werk, iemand net dat beetje aandacht geven, in de allerlaatste fase. Ik doe het al jaren met heel veel plezier, hoe gek dat ook klinkt misschien.

Jannie van den Brink

Lilian Delies

Elke dag mogen werken in een team met grotendeels vrijwilligers, die vanuit hun hart, vol passie, betrokkenheid en een vleugje humor, er Zijn voor onze gasten.

Een geweldige mooie werkplek, waar je merkt wat het belangrijkste is in het leven. Er Zijn en in het leven mooie herinneringen maken. Als spin in het web, geeft me dat enorm veel energie en motivatie om mijn werk zo goed mogelijk te doen. Met als doel, om onze gasten en naasten het mooiste uit hun laatste hoofdstuk te halen.