Stichting Vrienden van De Brug

Stichting Vrienden van De Brug

De Brug Maas & Waal

De Stichting Vrienden Van Hospice ‘De Brug’  is opgericht om financiële rugdekking te geven aan het hospice door middel van fondsenwerving, activiteiten, donateurs, en de bijzondere steun van onze ambassadeurs.
Sinds 2005 organiseert de Stichting Vrienden, met medewerking en steun van de ambassadeurs, activiteiten en een jaarlijks golftoernooi om gelden in te zamelen en donateurs te werven.
Er wordt regelmatig een benefietdiner georganiseerd en samengewerkt met andere bedrijven en maatschappelijke initiatieven. Zo is er een Haring Hap party in 2015 georganiseerd met Genieten en Meer te Druten en wordt er op de Dickensdag Druten jaarlijks een activiteit georganiseerd met de Lions. Op 21 juni 2017 vond ook een bijzonder mooie Diner Cruise Midzomeravond plaats op de Maas.

Donateur worden
Donateurs aan de Stichting Vrienden zijn hard nodig om het werk van het Hospice  Bijna Thuis Huis Maas en Waal mogelijk te maken. Uw bijdrage wordt volledig doorgegeven aan het hospice t.b.v. haar gasten.
U kunt donateur worden door het donateursformulier te printen en naar ons op te sturen. Hierbij de directe link naar het formulier:
stichting vrienden van hospice (Mogelijk moet u eerst Adobe Reader installeren om dit .PDF bestand te kunnen openen.)

Alternatief  U kunt  contact met het secretariaat Ilona van Beers (zie hieronder) opnemen om het formulier per post te ontvangen

Jaarlijks Golftoernooi
Het golftoernooi draagt jaarlijks financieel aanzienlijk bij om een gezonde begroting te realiseren voor het Hospice. Het verheugt ons dat we in 2016 deze speciale golfdag op een van de mooiste banen van Nederland hebben kunnen organiseren; The Duke te Nistelrode. De familie van Eerd heeft op woensdag 9 november 2016 de baan ter beschikking gesteld. Ook in 2017 en 2018 vond het golftoernooi plaats bij The Duke.

U kunt ook partner zijn voor fondsenwerving!
Particulieren, serviceclubs, verenigingen en andere organisaties of bedrijven initiëren ook vaak activiteiten ten bate van het Hospice. Wij werken graag met u samen!
Heeft u een idee voor een evenement of wilt u samenwerken?
Wij gaan graag met u in gesprek. U kunt contact opnemen met het secretariaat – Ilona van Beers,

Secretariaat & organisatie
Ilona van Beers, coördinator secretariaat, tel. 06-44716098, e-mailadres: vriendenhospicemaasenwaal@hotmail.com